Podsumowanie z seminarium i warsztatów szkoleniowych pt. Zaawansowane materiały i technologie stosowane w przemyśle przetwórstwa aluminium

Od lewej: prof. Sebastian Mróz, Andrzej Michalski - Stępkowski - Prezes Polskiego Stowarzyszenia Aluminium, Maciejka  Januszewska - HR Manager AXA Stenman Poland Sp. z o. o., Agnieszka Garczek - Senior HR Generalist AXA Stenman Poland Sp. z o. o.

W dniu 28 listopada br. na naszym wydziale odbyło się seminarium i warsztaty szkoleniowe pt. Zaawansowane materiały i technologie stosowane w przemyśle przetwórstwa aluminium.
W ramach seminarium uczniowie z Zespółu Szkół im. Bolesława Prusa w Częstochowie i Zespółu Szkół im. Jana Kochanowskiego w Częstochowie oraz studenci zapoznali się z potencjałem branży aluminium i niekonwencjonalnym zastosowaniem stopów aluminium. Natomiast przedstawiciele firmy AXA Stenman Sp. z o.o. zaprezentowali profil swojej działalności w branży aluminium oraz możliwość praktyk i staży dla absolwentów i studentów. Ponadto, uczestnicy spotkania mogli dowiedzieć się jak napisać profesjonalnie swoje CV.
Serdecznie dziękujemy prelegentom za przygotowanie ciekawych i na bardzo wysokim poziomie merytorycznym wystąpień. W szczególności dziękujemy Panu Andrzejowi Michalskiemu Stępkowskiemu Prezesowi Polskiego Stowarzyszenia Aluminium oraz Pani Maciejce Januszewskiej i Pani Agnieszce Garczek z AXA Stenman Sp. z o.o. (AXA Home Security).

Galeria zdjęć

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

uczelnia_dostepna.svgPolitechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies.

Zapisano